📚 Tank - Bram Tankink (18-Nov) - Boek Downloaden Gratis

Tank
Boektitel : Tank
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 336 pagina's
Jaar : 18-Nov
Categorie : Fietsen, Sportbiografien,
Uitgever : Inside
Taal: Nederlands

Het boek geeft een mooie inkijk ik het pad welke Bram Tankink heeft afgelegd. Het kent een scala aan mooie anekdotes en wielerverhalen. Een aanrader voor eenieder die genteresseerd is in de achtergrond van een Nederlandse profrenner.

Geschreven bij TANK

Was al jaren fan maar door dit inkijkje in het leven van Bram en algemene kijk op het leven is mijn waardering nog meer gestegen. Wat een prachtige verhalen en wielerverhalen. Bram blijft voor altijd een held.

Bram Tankink reed in 2018 zijn laatste profwedstrijd achttien jaar lang was hij beroepswielrenner. In die tijd leerden het publiek en de wielerfans hem kennen als de altijd grappige en goedlachse renner met zijn positieve kijk op de koers en het leven. 'Tank' is een boek met opmerkelijke wielerverhalen en avonturen die hij op de fiets meemaakte. Dankzij de fiets verlegde Bram Tankink zijn grenzen ontdekte hij de wereld. Maar 'Tank' is ook een boek over angst twijfels en vragen. Over schuldgevoelens. Bram Tankink geeft de lezer op openhartige en eerlijke wijze een inkijk in zijn leven als profrenner echtgenoot en vader van een jong gezin.

Best Book: