✅ Sexdagboek - Heleen van Royen (mei 2018) - Boek Downloaden op kobo

Sexdagboek
Boektitel : Sexdagboek
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 272 pagina's
Jaar : mei 2018
Categorie : Boeken, Literatuur & Romans, Erotische romans
Uitgever : Lebowski
Taal: Nederlands

Heleen pronkt graag met haar seksleven maar na het boek gelezen te hebben valt dat bar tegen. Niet meer dan 1 a 2x in de week. Zonder enige vorm van liefde nauwelijks spontaniteit en met behulp van zoveel mogelijk toys. Ik werd er niet warm van en het deed allemaal erg klinisch aan. Goede seks is een combinatie van geilheid en liefde. Niet alleen maar geilheid.

Geschreven bij Sexdagboek

De eerste 25 pagina's Is het boek vernieuwend en zelfs opwindend. Vervolgens valt het boek in het vervolg alleen maar in herhaling op herhaling waardoor je vanaf pagina 26 je gaat ergeren en uiteindelijk maar gewoon doorbladert of er misschien nog eens iets nieuws komt... Nee dus.

Een dagboek over 365 dagen seks: opwindend en teder openbarend en taboedoorbrekend Dit is een boek over 365 dagen seks. Opwindende harde tedere experimentele luie energieke lustvolle jubelende routineuze wonderlijke seks. Dit is ook een boek over vrouw-zijn ouder worden lichamelijkheid schaamte en schaamteloosheid overgave en natuurlijk: een innige liefde. Dit boek is een daad. Waarom het er nu pas is? HvR: 'Het bespreken van je seksleven is een taboe. Daar heb je het niet over. En daarom moet dit boek worden geschreven. Iemand moet het doen. Laat mij dat dan maar zijn.'

Best Seller: