✅ De ontsporing - Marcel van Silfhout (14-Nov) - ebook Downloaden

De ontsporing
Boektitel : De ontsporing
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 208 pagina's
Jaar : 14-Nov
Categorie : Boeken, ,
Uitgever : Zilverster Media
Taal: Nederlands

Van Silfhout heeft met De Ontsporing zijn eerdere docu Uitgebeend (over mankerende voedselveiligheid door politieke ongelukken) overtroffen. Nu ng meer bronnen zodat een dramatisch kostbaar en nutteloos gehakketak over de hogesnelheidslijn secuur en genadeloos wordt beschreven: zveel belangrijke spoorbestuurders en ambtenaren die elkaar z in de wielen reden. Zonder zich de hamvraag te stellen: wat heeft Nederland aan zo'n peperdure hogesnelheidslijn voor die paar kilometers?

Mooi boek. Zeer toegankelijk geschreven. Leest als een thriller. Prachtig speurwerk maar ook ontluisterende kost. Wat is er veel mis gegaan en wat heeft dat veel geld gekost. Mooi kerstcadeau!

Goed geschreven boek in een prettige stijl er is duidelijk gedegen onderzoek gedaan naar de achtergronden en feiten. Een eye-opener en daarmee een aanrader.

De ontsporing 1e druk is een boek van Marcel van Silfhout uitgegeven bij Zilverster Media. ISBN 9789081936811 Het einde van de Italiaanse Fyra hogensnelheidstrein is bekend: het werd een groots Nederlandse fiasco. Dit fascinerende spoordebacle is knap gereconstrueerd in De Ontsporing een spannende politiek-actuele non-fictie thriller. Ver voordat de parlementaire Fyraenqu te van start ging spraken onderzoeksjournalist Marcel van Silfhout en vakbondsman Andries van den Berg al met de hoofdrolspelers. De diepgaande gesprekken met spoorwegdirecteuren medewerkers (top)ambtenaren en hun geheime notities memo s en documenten resulteerden in een meeslepende geschiedschrijving. De auteurs ontrafelden het schandaaldossier tot aan de wortels van de HSL- en FYRA-flop. Volgens oud NS-president-directeur Jan Timmer en andere betrokkenen gaat De Ontsporing dieper dan de parlementaire Fyra enqu te. Het boek dat leest als een trein trekt scherpere en deels andere conclusies dan het eindrapport van de enqu tecommissie. Timmer noemt De Ontsporing dan ook Het Ware Fyraverhaal. Voer voor ontsporende politici en managers. Toon meer

Recomended Book: