👍 Bas Nijhuis - Eddy van der Ley (oktober 2017) - Boek Downloaden Gratis

Bas Nijhuis
Boektitel : Bas Nijhuis
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 304 pagina's
Jaar : oktober 2017
Categorie : Sport & Outdoor, Voetbal,
Uitgever : Voetbal Inside
Taal: Nederlands

Een geweldig boek vol mooie anekdotes. Moest bij het lezen zelfs hardop lachen! Leest makkelijk weg. Bij elk hoofdstuk wordt een nieuw verhaal verteld.

Dit maal geen voetbalboek met verhalen over drank drugs en vrouwen maar gewoon een leuk boek over Bas Nijhuis vol anekdotes van voor tijdens en na de voetbalwedstrijden. Ook voor mensen die niet van voetbal houden is het boek Niet zeiken voetballen! een vermakelijk boek om te lezen. Het geeft een mooi kijkje achter de schermen van de voetballerij vanuit het perspectief van de scheidsrechter. Eddy van der Ley ervaren journalist en presentator bekend om zijn bloemrijke taalgebruik heeft het verhaal opgeschreven en is hierbij dicht bij de mens Nijhuis gebleven en gebruikt diens eigen woorden waardoor het makkelijk leesbaar is. Wie door de soms wel stevige mannenpraat van Nijhuis heen kan lezen ziet het portret van een onzekere introverte jongen die door hard werken zijn droom heeft verwezenlijkt waar menig criticaster respect voor zal hebben. Je leert Bas Nijhuis kennen als een aimabel mens zowel in de voetballerij als daarbuiten. Tevens kan hij met de nodige humor vertellen over zijn werk en leven als scheidsrechter dat zorgt dat hij een veelgevraagd spreker is. Een theatervoorstelling van beide heren naar aanleiding van het boek is dan ook een logisch vervolg en een zeer prettig vooruitzicht!

Geschreven bij Bas Nijhuis

Hoe communiceren stervoetballers als Ronaldo Zlatan en Surez in het vuur van de strijd met de scheidsrechter? Wat gebeurt er allemaal rondom nationale en internationale topwedstrijden? Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft een unieke blik in de wereld van de arbitrage verpakt in informatieve en vaak hilarische anekdotes. Zijn opvallende stijl van arbitreren de snoeiharde kritiek zijn buitenlandse avonturen: de flamboyante Nijhuis vertelt erover met respect humor en zelfspot.

Recomended Book: