πŸ‘ In de tuin van het beest - Lela Slimani (18-Apr) - ebook Downloaden

In de tuin van het beest
Boektitel : In de tuin van het beest
ISBN: 9789046823217
Totaal Pagina's : 176 pagina's
Jaar : 18-Apr
Categorie : Literatuur & Romans, Literaire romans, Literaire romans
Uitgever : Lela Slimani
Taal: Nederlands

Geschreven bij In de tuin van het beest

Prachtige roman van Lela Slimani in fijne stijl geschreven. Het thema is heftig en erg meeslepend. Ik kon het boek maar moeilijk wegleggen en heb het in n weekend uitgelezen.

slimani schrijft prachtig het is een beklemmend verhaal net als een zachte hand. ik heb het niet weg kunnen leggen. heel erg mooi beklemmend en belangwekkend.

Adle is journalist getrouwd met een lieve man en moeder van een peuter. Maar Adle is ook wanhopig verslaafd aan seks. Seks om een onbestemd verlangen te sussen om te ontsnappen aan de banaliteit van het bestaan. Ze spreekt voortdurend af met vreemde mannen op anonieme plekken. Ze leidt een dubbelleven inclusief geheim telefoonnummer en e-mailaccount. Wanneer haar man dit ontdekt verhuist het gezin naar het platteland weg van de verlokkingen van de grote stad. Kan Adle de verleiding weerstaan wanneer ze alleen teruggaat naar Parijs voor de begrafenis van haar vader? In nietsverhullend taalgebruik schetst Lela Slimani de intense begeerte van een vrouwelijk lichaam en laat ze je de destructie van een verslaving keihard voelen.

Recomended Book: