πŸ“š De wereld van het lied van ijs en vuur - Vuur en Bloed 1 - George R.R. Martin (18-Nov) - Boek Downloaden

De wereld van het lied van ijs en vuur - Vuur en Bloed 1
Boektitel : De wereld van het lied van ijs en vuur - Vuur en Bloed 1
ISBN: Game Of Thrones
Totaal Pagina's : 880 pagina's
Jaar : 18-Nov
Categorie : Fantasy, Epic fantasy, Epic fantasy
Uitgever : Luitingh Sijthoff Fantasy
Taal: Nederlands

Vooreerst wil ik even zeggen dat dit geen klassiek George R. R. Martin verhaal is. Het is geschreven op een veel 'geschiedkundigere' manier en da's zeker wel even aanpassen. En hoewel die manier veel mensen misschien niet zal kunnen bekoren vind ik het boek toch best aangenaam lezen. Daarnaast wil ik zeker ook vermelden dat het opnieuw een zeer gedetailleerd en uitgewerkt boek is (zoals we wel gewoon zijn van Martin) dat zeker een plaatsje in de boekenkast van elke Game of Thrones-fan moet krijgen. En neen het is niet het boek waar allen al zo lang op aan het wachten maar dat doet niets af aan het feit dat dit echt wel een goed boek is dat een zeer mooie aanvulling(!) is op de eerder verschenen boeken. Ten slotte wil ook nog even de illustrator van het boek vermelden want hij heeft prachtig werk afgeleverd dat zeer goed bij het boek past.

Dit boek is vooral voor mensen die zich aanzienlijk meer willen verdiepen in de historie van Westeros!

Dit boek is een geschiedenisboek maar het leest net zo lekker als de andere boeken van Martin. Het boek barst van de interessante personages die kort ten tonele verschijnen zoals we gewend zijn van de boeken van Het Lied van IJs en Vuur. De illustraties zijn een mooie toevoeging wat ik alleen heel erg gemist heb in dit boek zijn de kaarten. Er staat namelijk geen enkele landkaart in terwijl die in de andere boeken wel altijd staan. Dat doet verder niks af aan de kwaliteit van het verhaal want die is zeer goed.

Vuur en Bloed is het eerste deel van een tweedelige geschiedenis over het huis Targaryen van Westeros uit de boeken van Game of Thrones-auteur George R.R. Martin. Vuur en Bloed is het eerste deel van een tweedelige geschiedenis over het huis Targaryen van Westeros uit de boeken van Game of Thrones-auteur George R.R. Martin. Driehonderd jaar voordat Het Lied van IJs en Vuur begon veroverde Aegon Targaryen met zijn zussen-gemalinnen en hun drie draken het continent Westeros. Meer dan 280 jaar hielden zijn nakomelingen de heerschappij in stand. Ze doorstonden opstanden burgeroorlogen en familieruzies... totdat Robert Baratheon de waanzinnige koning Aerys II van zijn troon stootte. Dit is de geschiedenis van het grote Huis Targaryen opgeschreven door aartsmaester Gyldayn getranscribeerd door George R.R. Martin.

Recomended Book: